Invent

Hoe


Relatietrainingen bij What About Us

worden gegeven in units van vier sessies in aanwezigheid van beide partners. Willen partners de training verlengen, dan kan dat telkens in units van twee sessies. Iedere sessie bestaat uit een gesprek van anderhalf uur. Sessies worden gegeven met een tussenliggende tijd van drie tot vier weken. Vooraf aan de sessies vindt een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats, dat niet berekend zal worden. Als partners besluiten om voor een unit van vier sessies in te tekenen, zal de factuur voor het hele traject na de eerste sessie worden toegezonden.

Voor aanvang van het traject ontvangen partners een persoonlijkheidstestje dat zij invullen en per mail terugsturen. Deze test is niet gericht op vaardigheden of competenties, maar uitsluitend op behoeften en levensinstelling.

Iedere sessie wordt door WHAT ABOUT US uitvoerig voorbereid om tot een zo effectief mogelijk resultaat te komen. Iedere sessie wordt na afloop vastgelegd in een kort verslag voor het anonieme, absoluut veilige persoonlijke dossier. Over de inhoud van de sessies zal nooit aan derden worden gerapporteerd.

Sessies vinden plaats in de praktijkruimte van WHAT ABOUT US aan de Banstraat 54 te Amsterdam Zuid (nabij Concertgebouw).

Afspraken voor sessies worden per mail gemaakt, om misverstanden te voorkomen. Afspraken kunnen altijd, binnen 24 uur voor aanvang, kosteloos worden verschoven.

Comments are closed.

What about us

Inzicht in je eigen handelen en zicht op de kenmerken van je partner.

  • user_white It’s about feeling your best
  • user_white It’s about moments that matter
  • user_white It’s about understanding

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u ons hier bereiken:

Visit also our social profiles:

Scroll to top