Invent

Door wie


Titia Mulders

Ruim 20 jaar was ik werkzaam in de uitgeversbranche*. Plots gooide ik het roer om: moe van deadlines en de zakelijke, koude wereld om mij heen, begon ik mijn eerste opleiding in people-management. Ik stortte mij drie jaar in de wondere wereld van de psyche bij het ITP in Bergen. Een opleiding in transformatie psychologie, gebaseerd op het rijke gedachtengoed van Hall en Sidra Stone. Bevangen door deze kennis volgden er meerdere opleidingen: drie jaar familie-en organisatie opstellingen van Hellinger bij het Hellinger Instituut in Groningen, twee jaar basis- en masteropleiding Transactionele Analyse bij Phoenix in Utrecht. En daar tussendoor liet ik mijn licht schijnen op andere ‘technieken’ die inzicht geven in ons zijn: Geweldloze Communicatie, Ennegrammen, het Wiel van Alan Seale, Reiki, Time Management. Kortom, alles bij elkaar genoeg geleerd om intussen aan de slag te gaan als trainer/coach. What About You werd geboren en vele klanten in het bedrijfsleven- van grote banken, reclamebureau’s, ZZP’ers en BNers- hebben inmiddels profijt ondervonden van ons werk. Met management, communicatie en presentatie trainingen maar ook met gerichte faalangst en burn-out sessies hebben onze klanten een andere kijk gekregen op hun eigen flexibiliteit en functioneren. Met positieve uitpak.

Vanuit de zakelijke lijn ontstond de afsplitsing van What About Us. Regelmatig dankten klanten mij namens hun voor mij onbekende partners. Heel apart. Maar ook logisch: omdat zij in de praktijk de aangename gevolgen ondervonden van wat wij op zakelijk gebied aan het uitvogelen waren. Inzicht in jezelf verandert immers alles: niet alleen op je werk maar ook thuis. Voordat ik het wist groeide de vraag naar partner bemiddeling. Naar hulp bij op handen zijnde scheidingen, naar ondersteuning voor diegenen die hun relatie niet bevredigend op de rit konden houden, naar relatietrainingen. Dat is wat ik nu vrijwel dagelijks doe. Met enthousiasme. Want niks is fijner dan grip op je persoonlijke leven krijgen. Daar begint geluk.

*) Hoofdredactionele functies bij tijdschriften en televisie (Elsevier Speciale Produkties, Residence, Villa d’Arte, Sla, Jongbloed & Joosten, Veronica) en het runnen van een eigen produktiebedrijf,

Comments are closed.

What about us

Inzicht in je eigen handelen en zicht op de kenmerken van je partner.

  • user_white It’s about feeling your best
  • user_white It’s about moments that matter
  • user_white It’s about understanding

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u ons hier bereiken:

Visit also our social profiles:

Scroll to top